2015. január 29., csütörtök

Ajánló

Sziasztok! :) 

Vasárnap érkezik a következő fejezet, de addig is egy szuper jó Harry Styles fanfictiont ajánlok! A címe Forever and Ever, és ez már befejezett, úgyhogy egy bögre kávé/kakaó társaságában kényelmesen felkucorodhattok a kanapéra, és átadhatjátok magatokat a történetnek. :) Szilvi nagyon különlegesen ír, érdemes belekezdeni. :)

ISMERTETŐ:

*1.Évad*

Az élet nem mindig a boldogságról szól, mások számára talán ismeretlen az az oldal ahol a mindennapok szenvedésből állnak.
A történet egy árvaházban nevelkedett lányról íródik, aki mindennap a poklok poklát éli meg. A szabadulás után új életet tud kezdeni? Vagy örökre kísérti a múltja?

Forever and Ever (Harry Styles fanfiction)

Szintén ajánlanám figyelmetekbe még egy történetét, aminek Face the Sun a címe!

*Egy rövid ismertető*

Egy pofon, egy seb a lelken. De ha több ér minket mi lesz a lelkünkkel? Vajon be tud gyógyulni? Melyik a rosszabb a lelki vagy a testi bántalmazás, főleg ha attól az embertől kapjuk akit azt hittük szeretünk. Mi vesz rá egy lányt, hogy megbocsásson, miért hagyja, hogy megalázzák? Ki fogja megmenti ebből a fajta életből? Ki tud lépni egy olyan kapcsolatból amit az erőszak és a félelem ural?    

Face the Sun

Jó olvasást kívánok, és kitartás, már csak egy nap van vissza a hétvégéig!!! ;) 


Sam xX

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése