2015. január 8., csütörtök

Kezdetek

Köszöntelek a blogomon, és előre is jó olvasást és időtöltést kívánok Mindenkinek! Az oldalon egy Harry Styles fanfiction olvasható. Amit fontos tudni, hogy a történet elején Harry még nem sztár, hanem egy kórház főorvosa. Mindig is a zenével szeretett volna foglalkozni, de a szülei addig nyaggatták, hogy végül teljesítette a kérésüket, és orvosnak tanult, majd lediplomázott egy oklahomai egyetemen. 
Ekkor bukkan fel az életében Cristine Harris , a lány, aki roppant különös tragédiák sorozatán ment át, és egyszerre jó barátságba kerül Harry-vel, majd később a kapcsolatuk túllépi mindezt... egy komolyabb szintre lép - ami nem csak a szerelmet foglalja magába. Igazi barátok lesznek. 
Cristine sötét múltját hátrahagyva, barátjával, Dexter Carterrel autóba pattan és Párizsból átautókáznak Londonba, ám az útjuk vége előtt valami tragikus történik... ami ezek után felforgatja Cristine életét, és már sosem lehet az az ember, aki azelőtt volt.

Félek. Életemben először megtapasztalom, átérzem, hogy milyen is a valódi félelem. Az a félelem, amit a csontjaidban érzel, amit nem kívánsz még az ellenségednek sem. A félelem, ami tönkretesz, ami megtépáz, és ami után soha nem lehetsz ugyanaz, mint aki azelőtt voltál. Átvetem a karomat a vállán, megragadom a könyökét, és így ringatózunk összefonódva, szinte eggyé olvadva, míg a mentősök hangja egyre közelebbről és közelebbről szűrődik felénk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése